انقباضات زودرس بطنی یا PVC چیست؟

دکتر حسن اسماعیلی

view

انقباضات زودرس بطنی یا PVC چیست؟

انقباضات زودرس بطنی یا PVC

علاِئم

  • ضربان قلب نامنظم
  • تپش قلب(لرزش قلب)

درباره انقباضات زودرس بطنی (پی وی سی ها)

انقباضات زودرس بطنی، ضربان های قلب اضافی ای هستند که در یکی از حفرات پایینی قلب شما به نام بطن آغاز می شوند. پی وی سی معمولا به صورت ضربات یا تکان هایی در قلب شما حس می شود. قلب شما عموما با ریتم خاصی می تپد اما با پی وی سی، بطن ها زودتر از ریتم عادی منقبض شده و می تپند. پی وی سی ممکن است برای هرکس رخ دهد و شما نیز ممکن است تعدادی از این ضربان های غیرعادی را در یک دوره داشته باشید. همیشه مشخص نیست که چه چیزی باعث پی وی سی می شود، اما برخی علل شامل کافئین، داروهای معین، ورزش، و بیماری های قلبی است. اگر شما در غیر این صورت سالم هستید، بنابراین پی وی سی معمولا نیازی به درمان ندارد.

آیا میدانید بلافاصله پس از یک پی وی سی، سیستم الکتریکی قلب خود به خود بازیابی شده و باعث مکث کوتاهی در ضربان قلب می شود. ضربان قلبی که ما حس می کنیم مربوط به انقباض دو حفره ی پایینی قلب یعنی بطن ها است.

خود مراقبتی در انقباضات زودرس بطنی (پی وی سی ها)

شما ممکن است بتوانید تعداد پی وی سی هایتان را به وسیله ی کاهش استرس، کاهش مصرف کافئین و الکل، و ترک سیگار کاهش دهید.

پزشک چگونه انقباضات زودرس بطنی (پی وی سی ها) را تشخیص میدهد

پزشک برای تشخیص پی وی سی ها، تاریخچه ی پزشکی شما را خواهد پرسید و یک معاینه ی بدنی انجام خواهد داد. شما همچنین ممکن است به یک نوار قلب و مانیتور قلب سرپایی یا بستری نیاز داشته باشید.

عوامل خطر ابتلا به انقباضات زودرس بطنی (پی وی سی ها)

کافئین، الکل، نیکوتین، داروهای آزاد ضد گرفتگی بینی، اضطراب، استرس، بیماری قلبی، فشار خون بالا، مواد مخدری از قبیل کوکائین و مت آمفتامین (مت)

درمان انقباضات زودرس بطنی (پی وی سی ها)

بیشتر پی وی سی ها نیازی به درمان ندارند. اگر بیماری قلبی و یا هر عارضه ی پزشکی دیگری دارید، ممکن است به مصرف دارو برای کنترل ضربان قلبتان نیاز پیدا کنید.

چه زمان به پزشک مراجعه کنید

اگر هر یک از علائم پی وی سی را دارید، برای این که مطمئن شوید در اثر یک مشکل پزشکی به وجود نیامده است، به پزشک مراجعه کنید.

انتظار میرود در انقباضات زودرس بطنی (پی وی سی ها)

شما ممکن است هنگامی که الکل یا کافئین می نوشید، از تنباکو استفاده می کنید یا حس اضطراب دارید، بیشتر متوجه پی وی سی شوید. معمولا پی وی سی ها بدون خطرند. اما می توانند نشانه ی بیماری قلبی، فشار خون بالا و یا عارضه های دیگر باشند. پی وی سی ها معمولا نیازی به درمان ندارند، مگر اینکه بیماری قلبی داشته باشید.

میزان ابتلا به انقباضات زودرس بطنی (پی وی سی ها)

هرکس یک بار یا بیشتر دچار پی وی سی می شود.

حقایقی درمورد انقباضات زودرس بطنی (پی وی سی ها)

سیاه پوستان 30% بیشتر از سفید پوستان در معرض ابتلا به پی وی سی هستند.

عوامل تشدید کننده انقباضات زودرس بطنی (پی وی سی ها)

کافئین، الکل، اضطراب، استرس، برخی داروها، مواد مخدری از قبیل کوکائین و مت آمفتامین

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید