بهبود توانایی ارتباطی کودکان

دکتر حمیدرضا بادلی

view

 در سال اول تولد کودک سمت تغییرات بسیاری قرار می گیرد. کودکان از همان ابتدا سعی در ایجاد ارتباط با اطراف خود می نمایند. در تمام طول سال اول زندگی کودک؛ والدین می توانند مهارتهای ارتباطی کودک خود را تشویق نمایند. تشویق مهارتهای ارتباطی کودک امری آسان است.

تنها کافیست با کودک خود بخندید، حرف بزنید، آواز بخوانید و برایش کتاب بخوانید. چرا باید بر ایجاد ارتباط با کودک خود تمرکز کنید؟ زیرا یجاد ارتباط از همان ابتدا با کودک و صحبت کرند با او باع توسعه ی مهارتهای خواندن، نوشتن و مهارتهای بین فردی او در کودکی و بعدها در تمام طول زندگی او گردد.

بخندید و به او توجه کنید

خیلی پیش از آنکه کودک بتواند به خوبی صحبت کند، کودک معنای عمومی آنچه که شما می گویید را درک می کند. کودکان حتی می توانند لحن صحبت کردن اطرافیان را نیز درک نماید. سعی کنید تلاشهای اولیه ی کودک را در مراحل اولیه ی برقراری ارتباط با لبخند و توجه پذیرا باشید. سعی کنید تلاشهای اولیه ی کودک را در مراحل اولیه ی برقراری ارتباط با لبخند و توجه پذیرا باشید. سعی کنید در هنگام غان و غون کردن کودک به او توجه کنید و نگاهتان را از وی نگیرید. سعی کنید حین تلاش کودک برای رساندن منظورش به او توجه نمایید.

وقت کافی برای گوش دادن به صحبت های اولیه ی کودکتان بگذارید.

سعی کنید شیوه ی برقراری ارتباط کودکتان را تقلید نمایید. با تقلید شیوه ی ارتباطی کودکتان شما پیام مهمی به او منتقل می نمایید. آنچه که کودکتان احساس می کند برای شما ارزشمند است.

سعی کنید اغلب با کودک خود صحبت نمایید.

مخصوصاً با صدایی شاد و گرم. کودکان با تقلید  اصواتی که می شنوند می توانند صحبت کردن را فرا گیرند.

دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۲ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید