مطلب قبلی
اغلب ما می دانیم که دیگران در خصوص ما چه فکر می کنند؟ افراد اغلب 2 گروه هستند، گروهی به درمان عارضه های روحی اعتقاد دارند و گروهی که مخالف درمان عارضه های روحی روانی هستند.
بر طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی از هر 4 نفر در دنیا یک نفر در طول زندگی خود مبتلا به عارضه های عصبی و روحی روانی بوده است.
حدود 450 میلیون نفر در حال حاضر در دنیا از چنین اختلالاتی رنج می برند. اگر چه درمانهای بسیاری برای عارضه های روحی روانی وجود دارد، اما حدود دو سوم افراد مبتلا به این عارضه ها هیچ گاه به دنبال یافتن درمان مناسبی برای اختلال خود نبوده اند.
بر طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی ننگ بودن، تبعیض و نادیده گرفته شدن این افراد مانع درمان شدنشان می گردد. از آنجاییکه ابتلا به بیماریهای روحی روانی بعنوان یک لکه ی ننگ برای افراد شناخته می شود، در نتیجه غالب افرادیکه از بیماری خود آگاهند تلاشی برای درمان آن نمی نمایند.
ما در جهانی زندگی می کنیم که شهامت کمک خواستن در آن تقبیح شده است. آدمها یاد گرفته اند که مسایل مشکلاتشان یا نادیده بگیرند و یا سرسری از آن رد شوند.
افزایش آگاهی افراد جامعه یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار در از بین بردن چارچوبهای سنتی است. چرا باید از صحبت درباره ی معظلی که گریبان بسیاری از انسانها را در سراسر جهان گرفته است طفره رویم و آنرا نادیده بگیریم.
هر چه آگاهی افراد جامعه در این زمینه افزایش یابد، حمایت ها برای تشخیص و درمان بیماریهای روحی روانی افراد بیشتر خواهد شد و بسیاری از این افراد که پیرامون ما زندگی می کنند به سلامت روحی خود دست خواهند یافت و جامعه ای سالم تر خواهیم داشت.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها