تاثیر ورزش بر بیماری آسم

view

 تاثیر ورزش بر آسم

انجام تنها 30 دقیقه ورزش روزانه می‌تواند در فرونشاندن علایم آسم در بزرگسالان کمک نماید. محققان سطح فعالیت‌های جسمانی را در 643 فردی که آسم در آن‌ها تشخیص داده شده آنالیز نمودند.

نتایج نشان داد که شرکت کنندگانی  که به شکل منظم ورزش نموده‌اند، کنترل بهتری بر روی علایم بیماری خود در مقایسه با افرادی که ورزش نمی‌کنند داشته‌اند.

ورزش روزانه‌ای که افراد باید انجام دهند الزاماً شامل ورزش‌های سخت مانند دوی ماراتن نمی‌باشد. تنها 30 دقیقه پیاده‌روی روزانه، دوچرخه سواری، انجام حرکات یوگا در کاهش علایم آسم بسیار تاثیرگذار است.

آسم یک بیماری مزمن است که در آن فرد حمله‌های تنفسی زیادی را تجربه می نماید. در طی حمله که البته شدت و تناوب آن از فردی به فرد دیگر متفاوت است، جریان هوای ریه ها دچار انسداد می‌شود.

آسم قابل درمان نیست اما مدیریت و کنترل آن می تواند باعث ارتقای کیفیت فرد بیمار گردد.  برطبق آمار سازمان بهداشت جهانی در حدود 235 میلیون نفر در حال حاضر در سراسر جهان از بیماری رنج می برند. در کانادا جایی که تحقیق در آن انجام پذیرفت، 3 میلیون نفر مبتلا به‌ آسم هستند و 60 درصد افرادی که بر روی آن‌ها تحقیق انجام شده بر روی علایم بیماری خود کنترل ضعیفی دارند. حمله‌های در طول ورزش با در نظر گرفتن برخی موارد قابل اجتناب هستند.

تحقیقات نشان داده که ورزش منظم می‌تواند باعث ارتقای سلامت بیماران مبتلا به‌ آسم گردد، یک توصیه که معمولاً به بیماران مبتلا به‌ آسم می‌شود آنست که ورزش می‌تواند باعث ایجاد حمله‌های آسمی شود.

 اما تحقیقات اخیر نشان داده که با در نظر گرفتن برخی احتیاط‌ ها می توان از بروز این حمله‌ها در بیماران مبتلا به آسم در حین ورزش جلوگیری نمود.

  • از اسپری خود قبل از ورزش استفاده نمایید.
  • اگر داروهای التیام بخش مصرف می‌نمایند، قبل از شروع ورزش از داروی خود استفاده نکنید.

 

 

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید