تشخیص و درمان سندروم مالوری ویس

دکتر حمیدرضا بادلی

view

تشخیص و درمان سندروم مالوری ویس

سندروم مالوری ویس

سندرم مالوری ویس در غشای مخاطی جایی که مری و معده با هم ارتباط برقرار کنند رخ می دهد. استفراغ یا سرفه شدید و یا برای یک دوره زمانی طولانی می تواند غشاء را پاره و احتمالا باعث خونریزی شود. تشنج نیز ممکن است باعث پارگی شود. افراد در 40 تا 50 سالگی بیشترین احتمال ابتلا به سندرم مالوری ویس را دارند. البته شانس ابتلا در کودکان نیز زیاد است. زنان باردار نیز به دلیل استفراغ در سه ماهه اول در معرض خطر می باشند. مالوری ویس اغلب خود به خود در عرض چند روز زخم التیام می یابد. در موارد نادر، جراحی مورد نیاز است. از دست دادن خون یک نگرانی است که به همین دلیل نیاز به دریافت مراقبت های پزشکی دارد.

علاِئم سندروم مالوری ویس

  • خونریزی لثه
  • استفراغ خونی یا قرمز
  • استفراغ قهوه ای رنگ

خود مراقبتی در سندروم مالوری ویس

خودتان سندرم مالوری ویس را درمان نکنید. اگر شما هر گونه نشانه هایی از سندرم مشاهده کردید با دکتر خود تماس بگیرید

پزشک چگونه سندروم مالوری ویس را تشخیص میدهد

دکتر ممکن است یک آندوسکوپی با فیبرهای نوری برای دیدن سندرم مالوری ویس انجام دهد. همچنین ممکن است یک آزمایش خون نیز دستور دهد.

عوامل خطر ابتلا به سندروم مالوری ویس

عوامل خطرساز: استفراغ، سرفه، سکسکه ، داشتن یک فتق هیاتال در یک اندام ، مانند معده، ورم از طریق سوراخی در دیافراگم

درمان سندروم مالوری ویس

در سندرم مالوری ویس اغلب ظرف چند روز بدون هیچ درمانی زخم التیام می یابد. اگر مراقبت مورد نیاز است، درمان شامل: دارو برای کنترل خونریزی ، تزریق خون در موارد نادر اگر در جراحی خون زیادی از دست داده اید.

چه زمان به پزشک مراجعه کنید

اگر شما هر گونه نشانه ای از سندرم مالوری ویس دارید با دکتر خود تماس بگیرید. دکتر شما علایم بیماری، مانند از دست دادن خون و کم آبی را بررسی میکند.

انتظار میرود در سندروم مالوری ویس

در سندرم مالوری ویس معمولا در دو تا سه روز زخم التیام می یابد. هنگامی که زخم التیام یابد، آنها به طور معمول دوباره خونریزی می کنند . اما مشکل لخته شدن خون و یا بیماری کبدی ممکن است به خونریزی در آینده منجر شود. دکتر شما ممکن است به جای خوردن و آشامیدن، بخواهد با یک سوزن در بازو از مایعات وریدی برای شما استفاده کند. به طور معمول بعد از آن شما میتوانید بعد از آن از مایعات رقیق و در نهایت از مواد غذایی جامد استفاده کنید.

اقدامات فوری در سندروم مالوری ویس

اگر شما علائم سندرم مالوری ویس را دارید و به دکتر خود دسترسی ندارید به اورژانس مراجعه کنید. عوارض می تواند شامل از دست دادن خون و کم آبی باشد.

عوامل تشدید کننده سندروم مالوری ویس

درمان نکردن وضعیت را وخیم تر میکند.

دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۱ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید