ساس رختخواب

دکتر حمیدرضا بادلی

view

مسافرت رفته اید یا از مسافرت آمده اید؟

شاید شما هم در رختخواب مهمان ناخواسته ای دارید که در خفا و تاریکی مشغول تغذیه از شماست.

ساس ها در خوابگاه ها ، بیمارستان ها، مهمانسراها، پانسیون ها، پادگان ها و هتل ها پراکنده اند. یادتان باشد مسافر سخت گیری نیست و با البسه و چمدان و... مهمان خانه تان هم خواهد شد.  رنگ شان معمولا قهوه ای روشن که با مکیدن خون به رنگ قرمز در می آیند.

قابل رویت بدون چشم مسلح اند. ساس در لباس ، رختخواب، فرش و مبل مخفی می شوند و پس از عملیات مکیدن خون،  بر روی پوست که معمولا ۳ دقیقه طول می کشد دوباره مخفی می شوند.




روش آسیب رسانی ساس به پوست

برای نیش زدن ابتدا با ماده ای که دارند پوست را بی حس میکنند که فرد در زمان مکیدن خون متوجه آن نمی شود و ماده ای ضدانعقاد یا رقیق کننده خون انسان دارند که با آن باعث جریان راحت خون از بدن شما به ساس می شود.

علایم نیش یا گزش ساس به صورت قرمزی، خارش پوست ناحیه دست و پا یا باصطلاح مناطق باز بدن است اما این ضایعات ممن است در تنه هم دیده شوند.

ضایعات و یا نواحی گزش بصورت نزدیک هم دیده می شود بر خلاف حشرات دیگر که جایی را نیش زده و با فاصله ای دورتر نیش های بعدی را نصیب ما خواهند کرد.

برخلاف تصور همگان ساس با خود بیماریٍ خاصی را انتقال نمی دهد. اما خارش بسیار زیاد و زخمی شدن پوست می تواند باعث ایجاد عفونت پوستی در آن ناحیه نماید. دربعضی از افراد باعث تحریک واکنش های آلرژیک می شود.

مواظب این هم خانه ای تان باشید اما برخلاف اعتقادات بسیاری از مردم ، ساس عامل انتفال بیماری نیست بطوریکه در مطالعات اخیر هم نتوانسته اند انتقال بیماری با ساس را باثبات برسانند.

منبع: WebMd
دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۱ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید