چگونه با فرزند خود در مورد COVID-19 صحبت کنید
دکتر حمیدرضا بادلی
همه گیری کووید 19 زندگی روزمره همه ما را تحت تاثیر قرار داده است و کودکان هم تحت تاثیر این امر قرار گرفته اند. آنها در مدرسه نیستند و کارهای روزمره آنها مختل شده است. بسیاری از آنها ممکن است مواردی راجع به همه گیری COVID-19 بشنوند یا ببینند که باعث نگرانی آنها شود. نگرانی ها و دغدغه های افراد به دلیل ناشناخته بودن این ویروس شاید یکی از مهمترین موارد پس از بروز کورونا است.
برای همین والدین کودکان نقش مهمی در حفظ سلامت آنها چه از نظر جسمی و چه روحی در زمان بروز کورونا دارند. لازم است با فرزندتان در مورد این بیماری صحبت کنید و اطلاعات دقیق و مناسبی را در اختیار او قرار دهید.
با استفاده از زبان مناسب برای سن فرزندتان، باید اطلاعات لازم را با فرزند خود به اشتراک بگذارید.
سعی کنید به سوالات او مستقیم و صادقانه پاسخ دهید.
اشکالی ندارد اگر جواب همه سئوالات او را در مورد کورونا نمی دانید، به او اطمینان دهید که از فردی مطلع مانند پزشکش در مورد این سئوالات خواهید پرسید و پاسخ سئوالات او را خواهید داد.
اگر کودکتان مضطرب هستند ، به او حق بدهید و به او اطمینان بدهید که این احساسات قابل درک هستند.
برای بزرگسالان مهم است که اطلاعات دقیق و متناسب با سطح رشد فرزندشان ارائه دهند. برای کودکان کوچکتر، بیان ساده واقعیت ها اغلب کافی است. به عنوان مثال شما می توانید به سادگی در مورد کورونا به کودکتان بگویید "بسیاری از مردم مریض شده اند. ما می دانیم که میکروب ها می توانند باعث مریضی شوند، به همین خاطر حالا مکان هایی مانند مدارس ، پارک ها و فروشگاه ها بسته شده است. این به جلوگیری از انتشار میکروب ها کمک می کند. ما باید دست خودمان را زیاد بشوریم ، تا خود و دیگران را سالم نگه داریم. "
کودکان بزرگتر و نوجوانان ممکن است سوال های دیگری بپرسند در مورد اینکه از کجا یا چگونه همه گیری آغاز شده است، کشور ما در مورد آن چه کاری انجام می دهد ، چگونه همه گیری بر آنها تاثیر می گذارد و چه مدت این بیماری ادامه خواهد داشت. والدین باید اطلاعات دقیق و مناسبی را به فرزندان خود ارائه دهند. به عنوان مثال می توانید بگویید. " تمام جهان با این چالش روبرو هستند و بسیاری از کادر درمان تلاش می کنند تا راه هایی برای کمک به ما پیدا کنند. در حقیقت دلیل ماندن در خانه این است که بر طبق مطالعات این بهترین روش برای کاهش تاثیر ویروس است. با ماندن در خانه ، شما به محافظت از افراد آسیب پذیر مانند سالمندان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف کمک می کنید. "
یا می توانید بگویید:
"این اولین باری نیست که جهان با چنین چالشی روبرو می شود. محققان جهان یافته های خود را برای سرعت بخشیدن به پیشرفت در درمان ها با یکدیگر به اشتراک می گذارند. پزشکان و دانشمندان در سرتاسر جهان در مورد اینکه چه درمانی ممکن است موثر باشد و چه درمانی لازم نیست با یکدیگر صحبت می کنند. مهم است که شما بدانید که همه گزارشات ارسال شده در اینترنت صحیح نیست و لازم است به اطلاعات معتبر توجه کنید. "
هنگامی که با فرزند خود صحبت می کنید ، سعی کنید چشم انداز و لحن مثبتی داشته باشید. به اخبار ، رادیو یا اطلاعات رسانه های اجتماعی که فرزندانتان در معرض آن هستند ، توجه داشته باشید و در صورت عدم مطابقت با سطح درک آنها، میزان قرار گرفتن در معرض آن را به حداقل برسانید.
همچنین ، تاکید کنید که خانواده شما در جهت پیشبرد ایمن گامهای درستی برداشته اند. به یاد داشته باشید که فرزند شما نه تنها از آنچه با کلمات توضیح می دهید یاد می گیرد بلکه ممکن است بیشتر از نحوه رفتار شما نیز یاد بگیرد. اگر اقدامات شما نشان دهد که عصبی هستید و استرس دارید ، کودک شما "یاد خواهد گرفت" که اوضاع استرس زا است و عصبی بودن و استرس ، بهترین راه برای مقابله با آن است. در مقابل ، اگر در مورد اوضاع و احوال آرام باشید، کودک شما احساس امنیت می کند و می آموزد که آرامش بهترین راه برای کنار آمدن با آن است. فرزندان شما همچنین متوجه خواهند شد که آیا شما چیزهایی را از آنها پنهان می کنید. این باعث استرس کودک می شود.
دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۳ مطلب
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها