6 روش برای خارش پوست ناشی از پسوریازیس
دکتر حمیدرضا بادلی
خارش پوست ناشی از پسوریازیس
اگر خارش با کارهای روزمره تداخل دارد ، برای تسکین یافتن، این راهکارها را در نظر بگیرید.
افراد مبتلا به پسوریازیس گزارش می کنند که پوست به طور مداوم خارش دارد و یکی از آزار دهنده ترین علائمی است که تجربه می کنند. خارش می تواند دردناک باشد، با خواب تداخل داشته باشد و تمرکز در محل کار را سخت کند.
اگر با خارش پوست مربوط به پسوریازیس خود مبارزه می کنید، در اینجا شش راهکار وجود دارد که ممکن است به شما کمک کند تا کمی تسکین پیدا کنید.
1. پوست خود را مرطوب نگه دارید. خشکی پوست خارش دارد و می تواند خارش پسوریازیس را بدتر کند. روزانه از مرطوب کننده استفاده کنید. از صابون های ملایم استفاده کنید که پوست شما خشک نشود. اگر هوایی که در آن زندگی می کنید بسیار خشک است، از مرطوب کننده استفاده کنید.
2. خنک بمانید. گرمای بیش از حد می تواند پوست شما را دچار خارش کند. به جای آب داغ از آب ولرم برای دوش و حمام استفاده کنید. اگر در روزهای گرم هستید لباس سبک بپوشید تا بیش از حد گرم نشود. کولر را در داخل خانه روشن کنید. پک های یخ را در فریزر خود نگه دارید و آنها را برای رفع این حالت روی نقاط خارش آور بمالید. برخی از لوسیون ها شامل مواد خنک کننده مانند منتول هستند.
3. آنها را محکم خارش ندهید. خارش شدید فقط باعث تسکین موقت پوست می شود. در واقع باعث خراشیدگی پوست شما می شود زیرا فیبرهای عصبی را در پوست شما فعال می کند. اگر احساس کردید که وسوسه شدید که خارش دهید، منطقه را با پوشاندن لباس یا یک باند، موقت بپوشانید. ناخن های خود را طوری تنظیم کنید که در صورت خارش باعث آسیب به پوست شما نشوند.
4- با پوست خود ملایم رفتار کنید. به جای اینکه پوست خود را با شدت بشویید ، به آرامی بشویید. از صابون های خشن که باعث خشک شدن و تحریک پوست شما می شود ، خودداری کنید. لباس هایی با پارچه های نرم را انتخاب کنید که به بهبود خارش کمک می کند.
5- از استرس خودداری کنید. استرس باعث افزایش خارش می شود. روش هایی برای کنار آمدن با استرس پیدا کنید ، مانند انجام کارهایی که از آن لذت می برید و فعالیت هایی که ذهن شما را به چیز دیگری غیر از استرس خود معطوف می کند. مراقبه ، یوگا و گذراندن وقت با دوستان و عزیزان را در نظر بگیرید.
6. با پزشک خود صحبت کنید. درمان پسوریازیس شما می تواند به کاهش خارش که تجربه می کنید کمک کند. به پزشک بگویید که چگونه خارش در فعالیت های روزانه شما دخالت دارد. او ممکن است یک استراتژی جدید برای درمانتان در نظر بگیرد.
دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۲ مطلب
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها