اینروزها بدلیل مشغله بی اندازه ی والدین و اعضای خانواده ها، غذا خوردن انفرادی در بین افراد جامعه متداول تر شده است. مخصوصاً وقتی اکثر اعضای خانواده خارج از خانه مشغول کارند و سپری کردن ساعات زیادی خارج از خانه باعث می شود تا برخی از وعده های غذایی را نتوانند کنار سایر افراد خانواده ی خود باشند. هنگام صرف وعده های غذایی زمان مناسبی برای گفتمان و پیوند واقعی خانواده است. متاسفانه امروزه وعده های غذایی زیادی از افراد در زیر نوع چراغ یا مقابل کامپیوتر به تنهایی صرف می شود.
در میان 25 کشوری که کودکان آن کشورها غذای اصلی خود را همراه با خانواده چندین بار در هفته صرف می نمایند، امریکا رتبه ی بیست و سوم را داراست. تحقیقات صورت پذیرفته در این باره نشان داده اند که غذا خوردن انفرادی یک اتفاق منظم است که کودک همیشه آنرا ممکن است انجام دهد اما این اتفاق منظم نمی تواند به سلامت کودک دلبند شما کمک کند و حتی می تواند همراه با آثار سویی در جهت رشد و تکامل وی باشد.
والدینی که سعی می کنند تا سه چهار بار در هفته همراه با کودک خود غذا بخورند از روابط سلامت تر و شادتری در خانواده برخوردار خواهند بود.
کمک کردن در روند تهیه ی غذا که در روشهای سنتی بیشتر از آن استفاده می شد تاثیر بسزایی در رشد شخصیتی کودک می تواند داشته باشد. تحقیقات بسیاری در مورد تغییرات آداب غذا خوردن صورت پذیرفته و نتایج آنها نشان داده اند که ارزش ها و گرایشات افراد در حال تغییر است.
تغذیه با خانواده و لاغری
کودکانی که وعده های غذایی خود را با خانواده هایشان صرف می نمایند از الگوهای غذایی سالم تری برخوردارند و در این کودکان چاقی کمتر اتفاق می افتد.
بر طبق نتایج مطالعه ای که در سال 2014 صورت پذیرفت، کودکانی که سه وعده در هفته و یا بیشتر همراه با خانواده ی خود غذا صرف می کنند بیشتر تمایل دارند تا در محدوده ی وزنی سلامت تری باشند و اغلب اینگونه از کودکان بیشتر به سوی مصرف غذاهای سالم تر گرایش دارند و معمولاً اختلالات تغذیه ای به ندرت در آنها دیده می شود.
نتایج مطالعه ی صورت پذیرفته در دانشگاه کرنل حاکی از آنست که خانواده هایی که در آشپزخانه و یا اتاق غذاخوری شام می خورند به طور چشمگیری کمتر دچار چاقی می شوند.
محققان در کنفرانس بر پا شده در اروپا گزارش داده اند که کودکانی که حداقل 2 وعده در هفته با والدین خود شام نمی خورند، 40 درصد بیشتر تمایل به افزایش وزن دارند.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها