کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بهتر است مادران باردار مکالمه با گوشی تلفن همراه را کاهش دهند.
مهندس علی گورانی در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: خانم های باردار مانند کودکان در گروه های پرخطر قرار دارند و باید تا جایی که امکان دارد زمان استفاده از تلفن همراه کوتاه باشد به طوری که یک فرد تنها ساعاتی از روز را از تلفن همراه استفاده کند.
وی افزود: گوشیهای تلفن همراه از خودشان موجهایی حاوی انرژی، ساطع میکنند و نباید به تلفن همراه به عنوان وسیلهای بیخطر نگاه کرد و هرکس هراندازه که تمایل داشت از آن استفاده کند، بلکه کاربرد تلفن همراه باید کنترل شده و محدود باشد.
وی تصریح کرد: مادران باردار باید در استفاده از تلفن همراه سه اصل فاصله، زمان و حفاظ را رعایت کنند و توصیه میشود تا جایی که امکان دارد سعی کنند در حین استفاده از تلفن همراه فاصله 2 تا 3 سانتیمتری را رعایت کرده و از hands free استفاده کنند.
کارشناس بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت، اثرات تداخل استفاده از تلفن همراه و وسایل دیگر مانند مایکروویو و دستگاههای پزشکی را بسیار مهم دانست و گفت: تداخل استفاده از تلفن همراه و وسایل یاد شده اثرات سوء امواج تلفن همراه را تشدید میکند که این امر برای سلامتی خطرناک است.
وی در پایان با اشاره به این که کودکان نیز نباید از تلفن همراه استفاده کنند، خاطرنشان کرد: قسمت سر یک کودک 7 ساله، 75 درصد در معرض خطر تشعشع قرار دارد همچنین این میزان در یک کودک 10 ساله، 50 درصد و در افراد بزرگسال به 25 درصد میرسد که اگر به مدت زیاد در مواجهه با این تشعشعات قرار بگیرند خطرناک بوده و برای سلامتی مضر خواهد بود
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها