بهترین گزینه ها ی خوردنی برای دیابتی ها (قسمت1)

view
دنبال کردن رژیم  های غذایی مناسب  می‌تواند به کنترل  قندخون افراد مبتلا به دیابت کمک نماید ،دنبال کردن یک برنامه ی منظم  برای مصرف  وعده‌های غذایی و میان وعده‌ها یکی از راهکارهای کنترل بیماری دیابت است.افزایش قندخون به علت فقدان انسولین ویا عدم توانایی بدن دراستفاده از از انسولین باعث بروز بیماری دیابت در افراد دیابتی می شود.در صورتیکه این بیماری بخوبی تحت کنترل در نیاید می تواند سبب آسیب به عروق خونی و سلولهای عصبی گردد و عوارضی همچون  مشکلات پا و نوروپاتی را در پی داشته باشد. درصورتیکه سطح قند خون در فرد دیابتی به مدت طولانی بالا باشد  می تواند به چشم‌ها و کلیه‌ها آسیب وارد نموده  و احتمال بروز عارضه های  قلبی و  مغزی را در انسان افزایش می‌دهد.
دنبال کردن یک رژیم غذایی مناسب  می‌تواند به مدیریت قندخون افراد مبتلا به دیابت کمک نماید. دنبال کردن یک برنامه ی منظم  برای مصرف  وعده‌های غذایی و میان وعده‌ها یکی از راهکارهای کنترل بیماری دیابت است. 
بیماران دیابتی بهتر است از کربوهیدرات‌هایی که به سرعت هضم می شوند مانند نان و یا ماکارونی تولید شده  با آردهای فراوری شده را محدود کنند. فرد دیابتی بهتر است از غذاهای حاوی مقادیر زیاد فیبر، کربوهیدرات‌های دیر هضم، پروتیین‌های کم چرب یا فاقد چربی، و مواد غذایی حاوی چربی سالم مصرف کند تا بتواند به بهترین وجه ممکن  سطح قندخون خود را کنترل نماید.این افراد بهتر است از کربوهیدرات‌هایی که دیرتر هضم  می شوند و دارای مواد مغذی بیشتری هستند همچون غلات کامل ،سبزیجات،  حبوبات و انواع بری ها استفاده کنند، مصرف مواد غذایی زیر می تواند به افراد مبتلا به دیابت  در کنترل بیماری شان کمک نماید.

 تخم کدو بخورید.

بدن برای انجام بیش از سیصد عملکرد خود همچون  تجزیه ی  مواد غذایی برای تولید انرژی به منیزیم نیاز دارد. تخم کدو حاوی مقادیر زیادی منیزیم است. دو قاشق غذاخوری تخم کدو حاوی هفتادوچهار میلی گرم منیزیم است که در حدود یک چهارم مقدار توصیه شده‌ی  منیزیم دریافتی روزانه ی بدن  می باشد. کاهش میزان منیزیم بدن تاثیر بسزایی در  مقاومت به انسولین که علت اصلی ابتلا به دیابت است ، دارد. به ازاء  مصرف هر صد میلی گرم منیزیوم در طول روز، خطر ابتلا به دیابت حدود پانزده  درصد کاهش می‌یابد.

توت فرنگی  بخورید.

در مطالعات صورت گرفته بر روی خواص توت فرنگی نتایج حاکی ازآن بوده اند  که بین کمبود ویتامین سی و بروز دیابت ارتباط وجود دارد. در مطالعات صورت گرفته بر روی خواص توت فرنگی ،نتایج نشان داده اند که یکی از ترکیبات موجود در توت فرنگی  می تواند مانع بروزعوارض  کلیوی و مغزی دیابت در موش های تحت آزمایش شود. در مطالعات دیگری که  بر روی انسان  انجام شد نتایج نشان داده‌اند که مصرف مقادیر زیاد توت  نیز می تواند خطر ابتلا به دیابت را  در انسان کاهش دهد. یک کاسه توت فرنگی حاوی صدو شصت  درصد از نیاز روزانه‌ی افراد به ویتامین‌ سی می باشد،این در حالیست که این میزان از توت فرنگی  تنها پنجاه کالری دارد. در بسیاری از مطالعات صورت گرفته در این زمینه نتایج حاکی ازآن بوده اند  که بین کمبود ویتامین سی و بروز دیابت ارتباط وجود دارد.
منبع: medicalnewstoday

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید