ماهیچهها:
میزان و سایز ماهیچهها با افزایش سن کاهش مییابد. البته شواهد نشان میدهد که این تغییرات بیشتر ناشی از میزان نشستن و ثابت بودن ماست تا افزایش سن. محققان بر این باورند که با افزایش فعالیتهای بدن و انجام ورزش منظم نهتنها از حجم ماهیچهها کاسته نمیشود بلکه حجم ماهیچهها را حتی در سنین بالاتر نیز میتوان در کوتاه مدت افزایش داد.
استخوان:
تراکم استخوان بعد از سن 40 سالگی شروع به کاهش میکند و در حدود 50 سالگی میزان کاهش تراکم استخوان شتاب مییابد. در نتیجهی کاهش تراکم استخوان، خطر ابتلا به پوکی استخوان و ایجاد شکستگی در افراد افزایش مییابد. انجام ورزشهای منظم باعث افزایش قدرت و سلامت استخوان میشود.
قلب و ریهها:
ورزش به اندازهی حدود 70 درصد ماکزیمم ضربان قلب فرد، از شدت مناسبی برای سلامت قلب برخوردار است. (220 ضربان به ازای هر دقیقه منهای سن فرد) بدون در نظر گرفتن سن فرد، می تواند سلامت قلبی عروقی را با انجام ورزشهای منظم ارتقاء داد.
مفاصل:
مفاصل بدن برای اینکه سالم باشند نیازی به حرکات منظم دارند. افراد مبتلا به آرتریت می توانند از ورزشهایی مانند ایروبیک در جهت سلامت مفاصل خود استفاده نمایند.
سطح چربی:
داشتن چربی زیاد در بدن همراه با افزایش خطر ابتلا به انواع بیماریها شامل بیماریهای قلبی عروقی و دیابت است. انجام ورزش منظم باعث افزایش حجم ماهیچهها، سوزاندن چربیها و افزایش سوخت و ساز بدن است.
این تغییرات فیزیولوژیک باهم به یک فرد مسن و سالمند کمک میکند تا از وزن بهتری برخوردار باشد و سلامتتر زندگی نماید.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها