عوارض ناشی از پرفشاری خون

دکتر حمیدرضا بادلی

view

تاثیر پرفشاری خون در بروز تصلب شرایین:

یکی از اثرات اصلی پرفشاری خون، افزایش احتمال بروز تصلب شرایین می باشد. تاثیر پرفشاری خون در بروز سکته ی مغزی: در صورتیکه جریان خون انسان در قسمتی از مغز دچار انسداد شود سکته ی مغزی می تواند رخ دهد. در افرادی که مبتلا به پرفشاری خون هستند احتمال بروز سکته ی مغزی در افراد مبتلا به پرفشاری خون چند برابر افرادی است که از سطح فشار خون نرمال برخوردارند.

تاثیر پرفشاری خون در بروز عارضه های قلبی:

مرگ و میر در اثر ابتلا به عارضه های قلبی اولین علت مرگ و میر در جهان می باشد.

تاثیر پرفشاری خون در بروز عارضه های کلیوی:

  پرفشاری خون می تواند باعث افزایش احتمال بروز عارضه های کلیوی و نارسایی کلیه در انسان گردد.

تاثیر پرفشاری خون در افزایش احتمال بروز سندروم متابولیک: علایمی همچون تجمع چربی در اطراف شکم و کمر، داشتن سطح فشار خون و سطح قند خون بالا می تواند باعث بروز سندروم رفتار متابولیک در انسان شوند. این علایم همچنین می توانند باعث افزایش احتمال بروز حملات قلبی، دیابت و سکته در انسان شوند،

تاثیر پرفشاری خون در افزایش احتمال بروز عارضه های چشمی:

در صورتیکه پرفشاری خون در انسان مداوا نگردد می تواند آثار سویی بر قدرت بینایی انسان داشته باشد و باعث بروز آسیب در رگهای شبکه گردد.

تاثیر پرفشاری خون در بروز دیابت: یکی از عوامل مهم در بروز دیابت پرفشاری خون است. پرفشاری خون در افراد دیابتی نیز می تواند باعث تشدید علایم بیماری و بدتر شدن اوضاع فرد بیمار گردد.

دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۳ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید