کاملاً مشخص است که ورزش برای سلامتی بسیار مفید است. ورزش منظم میتواند باعث کاهش خطر چاقی، دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و بسیاری از بیماریهای دیگر شود. مطالعات نشان داده که ورزش در بزرگسالی با کاهش خطر سرطان و تمام علل مرگ در زنان همراه است.
در تحقیقات اخیر نشان داده شده که بزرگسالان باید حداقل 150 دقیقه در هفته را در ورزش نسبتاً شدید مانند ایروبیک و یا 75 دقیقه ورزش بسیار شدید شرکت نمایند. با این وجود مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها اعلام نموده که تنها بزرگسالان از این دستورالعملها پیروی میکنند.
پژوهشگران بر این باورند که داروهای ورزشی برای بزرگسالانی که در ورزشها شرکت نمینمایند مفید نمیباشد. اما میتواند به کسانی که توانایی انجام ورزش ندارند کمک نماید. مثلاً در مورد کسانیکه دچار معلولیتهای ناشی از آسیب نخاعی هستند، داروهای ورزشی کمک کننده میباشد.
محققان معتقدند که داروهای موجود فعلی نمیتواند جایگزین تمام منفعتهای فعالیتهای جسمانی باشند. انجام فعالیتهای ورزشی همراه با فواید بسیاری از جمله افزایش عملکرد شناختی، افزایش قدرت استخوانها و افزایش عملکرد قلبی و عروقی است و انتظار از داروهای ورزشی برای ایجاد فوایدی مشابه انجام حرکات ورزشی امری بیهوده است.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها