نقش داروهای ضد اسهال در درمان اسهال مسافرتی
دکتر حمیدرضا بادلی
درمان اسهال مسافرتی با داروهای ضد اسهال
اسامی دیگر: داروهای ضد اسهال یا ضد حرکات روده ، آنتی موتیلیتی یا Antimotility
داروهای ضد اسهال مانند لوپرامید Loperamide و داروهای محتوی دیفنوکسیلات Diphenoxilate با اسم تجاری لوموتیل، میتوانند با کاهش اسپاسم های عضلات صاف روده ای باعث کاهش حرکات روده و دفعات اسهال و دادن زمان بیشتر به روده ها جهت جذب مواد غذایی عمل کنند.
داروهای ضد اسهال را نباید برای شیرخواران و یا افرادی که تب و اسهال خونی دارند استفاده نمود. چون با کاهش حرکات روده و تاخیر در دفع محتویات روده باعث رشد بیشتر میکروب و تشدید علائم فرد بیمار می گردند.
به خاطر داشته باشید اگر بعد از ۴۸ ساعت از مصرف دارو هنوز درد شکم و یا علائم شدید اسهال را دارید حتما به یک پزشک مراجعه کنید.
داروی بیسموت ساب سالیسیلات:
دارو میتواند باعث کاهش دفعات اسهال و کوتاه شدن بیماری شما گردد. بخاطر داشته باشید این دارو مناسب کودکان، زنان حامله و یا افرادی که به آسپرین حساسیت دارند نیست.
نقش آنتی بیوتیک ها در درمان اسهال مسافرتی
اگر تعداد دفعات مدفوع شما بیش از ۴ بار در روز بود یا علائم شدید مانند تب یا وجود خون و چرک و موکوس در مدفوع داشتید حتما نیاز به ویزیت پزشک دارید و به احتمال قوی پزشکتان برایتان داروی آنتی بیوتیک شروع خواهد کرد
شاید مناسب باشد قبل از مسافرت حتماً با پزشکتان مشورت کنید تا داروهای مورد نیاز برای اسهال را برایتان تجویز و قبل از عزیمت آن را مصرف نمایید.
دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۳ مطلب
متخصصین
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها