پزشک چگونه آسیب عصب شبکه بازویی را تشخیص میدهد؟
دکتر مهرداد تنگستانی نژاد
تشخیص آسیب عصب شبکه بازویی
پزشک شرح حال کاملی شامل شرح حال از صدمه ای که ممکن است منجر به آسیب شبکه بازویی شده باشد از شما خواهد گرفت و معاینات فیزیکی انجام می دهد. ممکن است برای سنجش سلامت و عملکرد اعصابتان لازم باشد آزمایش های متعددی انجام دهید: تصویربرداری اشعه ایکس، سی تی اسکن، ام آر آی، میلوگرام و یا الکتروکاردیوگرام برای تست فعالیت الکتریکی هدایتی سلول عصبی.
از پزشک خود بپرسید
چه مدت طول خواهد کشید تا بتوانم مجددا از بازوی خود استفاده کنم؟ تا کی درد خواهم داشت؟ برای کنترل درد چه کارهایی باید بکنم؟ آیا به خودی خود خوب می شود یا نیاز است که جراحی کنم؟ آیا نیاز به درمان پزشکی و یا سایر درمانها دارم؟
خود مراقبتی در آسیب عصب شبکه بازویی
آسیب شبکه بازویی نیاز به مراقبت پزشکی دارد.
عوامل خطر در ابتلا به آسیب عصب شبکه بازویی
• ورزش های تماسی
• حوادث و سوانح با سرعت بالا.
عوامل تشدید کننده آسیب عصب شبکه بازویی
ادامه پیدا کردن وضعیت کشش بازو و شانه
درمان آسیب عصب شبکه بازویی
بعضی از صدمات به خودی خود بعد از چند هفته و چند ماه خوب می شوند. پزشک ممکن است مسکن تجویز کند یا سایر درمان های پزشکی را برای حفاظت عملکرد مفاصل و عضلات توصیه کند. اگر آسیب به خودی خود بهبود نیافت، پزشک به احتمال زیاد جراحی را پیشنهاد می کند که معمولا 5 ماه تا 1 سال پس از آسیب اولیه انجام می شود.
انتظار میرود در آسیب عصب شبکه بازویی
بی پی آی می تواند در چند نوع آسیب مختلف به عصب رخ دهد. بعضی از انواع بی پی آی ها به خودی خود با درمان های پزشکی و یا سایر درمانها بهبود می یابد. بهبودی ممکن است هفته ها و یا ماه ها طول بکشد. اگر برای ترمیم عصب به جراحی نیاز دارید ممکن است قبل از اقدام به جراحی به مدت 5 تا 12 ماه درمان های دیگری برایتان انجام شود. جراحی معمولا به تعویق انداخته می شود تا عصب به خودی خود التیام بیابد.
بی پی آی یکی از آسیب های شایع ناشی از ورزش و تصادفات است.
حقایقی درمورد آسیب عصب شبکه بازویی
اغلب صدمات شبکه بازویی در موقع تولد و زمانی اتفاق می افتد که شانه ی نوزاد در هنگام زایمان گیر می کند. اگر نیروی بیش از حد به سر و گردن به منظور آزاد کردن شانه وارد شود، شبکه بازویی ممکن است در نتیجه ی کشش آسیب ببیند.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها