پیشگیری از ابتلا به مالاریا در سفر

دکتر مجید اصغرزاده

view

علایم و درمان مالاریا چیست؟

علاِئم مالاریا

  • بدن درد
  • لرز
  • تب
  • سردرد
  • تهوع واستفراغ
  • تعریق بیش از حد
  • ادرارتیره (قهوه ای) رنگ
  • ضعف (عمومی)

مالاریا یک بیماری خطرناک است که توسط پشه منتقل می شود. البته در موارد نادری مالاریا به وسیله انتقال خون منتقل می شود.

مالاریا موجب تب شدید، لرز، سردرد، و کم خونی می شود. مالاریا در آمریکا نادر است ولی در مناطق گرم جهان به طور خاص آفریقا و جنوب آسیا شایع می باشد. در بخش هایی از شرق میانه، آسیای جنوب شرقی، مرکزی و جنوبی، امریکا، و کارائیب یافت می شود.

مالاریا به طور خاص برای زنان باردار و جنینشان خطرناک است. در صورت عدم درمان، این بیماری می تواند کشنده باشد، اما اکثر افرادی که درمان فوری می شوند نجات می یابند. اگر شما در حال مسافرت به یک منطقه گرمسیر هستید باید با پیشگیری از ابتلا به مالاریا جلوگیری نمایید.

مالاریا همواره به درمان پزشکی نیاز دارد.

پزشک چگونه مالاریا را تشخیص میدهد

به منظور تشخیص شرح حال و ازمایش خون لازم است

عوامل خطر ابتلا به مالاریا

بازدید از یک کشور که در آن پشه ها ناقل مالاریا زندگی می کنند، تزریق خون، بارداری و متولد شدن از مادر مبتلا به مالاریا از عوامل خطر هستند.

پیشگیری از مالاریا

به منظور پیشگیری پیش از مسافرت به منطقه دارای مالاریا پزشکتان را ببینید. شما ممکن است تا دو هفته قبل از مسافرت نیاز به شروع مصرف پیشگیرانه دارو داشته باشید. هنگامی که در یک منطقه با مالاریا هستید لباس آستین بلند و شلوار بپوشید. از حشره کش ها استفاده کنید. از سوزن های مشترک استفاده نکنید.

مالاریا

درمان مالاریا

افراد مبتلا به مالاریا نیاز به بستری در بیمارستان دارند، بهترین داروها بستگی به نوع مالاریا دارند. درمان شامل: کلروکین و سایر داروها برای مبارزه با عفونت، مایعات وریدی و داروهای دیگر.

چه زمان به پزشک مراجعه کنید

چند هفته قبل از سفر به منطقه در معرض خطر مالاریا

علائم مالاریا معمولا بین ده روز و چهارهفته بعد از عفونت ظاهر می شوند. اما ممکن است ماه ها طول بکشد. پزشک ممکن است در ابتدا مالاریا را تشخیص ندهد زیرا در آمریکا بسیار نادر است. ممکن است شبیه به یک آنفولانزا شدید

افراد مبتلا به مالاریا نیاز به بستری در بیمارستان و سرم تراپی دارند. داروها انگل ها را از بین خواهند برد. گاهی اوقات، برخی افراد مبتلا به بیماری مالاریا مشکلات عصبی دارند. انواع خاصی از بیماری مالاریا به دارو مقاوم شده اند و سخت تر به درمان پاسخ می دهند. عود علائم مالاریا ممکن است ماه ها یا سال ها بعد از عفونت اولیه رخ می دهد.

عدم درمان و کم آبی موجب تشدید مالاریا می شود.

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید