وقتی که شما احساس خطر می کنید یک واکنش شیمیایی در بدنتان اتفاق می افتد که به شما اجازه می دهد از بروز جراحت پیشگیری به عمل آورید.
علایم استرس در بدن
استرس می تواند جنبه های مختلف زندگی اعم از سلامت روحی، رفتاری، تفکر و جسمانی فرد را تحت تاثیر قرار دهد. در هنگام استرس همه اعضای بدن درگیر خواهند بود. البته چون افراد مختلف به گونه های متفاوتی استرس را در خود مدیریت می کنند. علایم آن می تواند در افراد متفاوت باشد.
در حین پاسخ به استرس ضربان قلب شما افزایش یافته
تنفس سریعتر شده
ماهیچه ها منقبض می شود
فشار خون افزایش می یابد
بدن آماده ی عکس العمل می شود.
بروز استرس در افراد مختلف متفاوت است بطوریکه ممکن است بروز استرس در یک فرد با مشکل کوچکی ایجاد شود و در فردی دیگر حتی با وجود مشکلات عدیده تر، بروز نیابد. برخی از افراد می توانند به مدیریت استرس بپردازند.
آیا هر سطحی از استرس مضر است؟
خیر. مقادیر کم استرس به عنوان عاملی در جهت پایان رساندن صحیح فعالیت خود و یا جلوگیری از تحمیل آسیبها در شما می تواند کمک کننده باشد. برای مثال استرس، زدن روی ترمز برای جلوگیری از تصادف با ماشین جلویی است. این میزان استرس میزان مناسبی از استرس برای فرد در جهت جلوگیری از بروز حادثه خواهد بود. بدن انسان می تواند چنین سطحی از استرس را تحمل نماید. اما مواجهه ی طولانی مدت و مزمن استرس عوارض شدیدی می تواند در پی داشته باشد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها