بی تحرک و خواب زیاد می تواند سلامت را به خطر بیندازد

view

نتایج تحقیقات نشان داده اند که خوابیدن بیش از 9 ساعت در شب و بی تحرکی بوده و فرد در طول روز در کنار هم می توانند بسیار خطرناک باشند.

خطر مرگ زودرس در افرادی که بیشتر ساعات شب را می خوابند و بیش از اندازه در طول روز به استراحت می پردازند، 4 برابر بیشتر از افرادی است که زندگی سالمی را تجربه می نمایند.

محققان معتقدند که نشستن های طولانی مدت بیش از 7 ساعت در روز و فعالیتهای جسمانی کمتر از 150 دقیقه در طول هفته می تواند باعث افزایش خطر ابتلای فرد به بیماریهای مزمن گردد و احتمال بروز مرگ و میر در فرد را بالا می برد.

 دکتر دینگ معتقد است که ترکیب این رفتارها می تواند نتایج خطرناکی برای سلامت فرد در پی داشته باشد. دکتر دینگ و همکارانش در دانشگاه سیدنی به تاثیر رفتارهای سلامت بیش از 230 هزار نفر بر سلامت عمومی جامعه با افزایش سن پرداختند.

کشیدن سیگار، نوشیدن مشروبات الکلی در مقادیر بیش از اندازه، تغذیه ی نامناسب و عدم انجام فعالیتهای ورزشی از جمله رفتارهایی است که سبک زندگی فرد را تشکیل می دهند.

محققان هم چنین دو عامل، خوابیدن بیش از اندازه و یا کمتر از اندازه و نشستن های طولانی مدت را نیز در این افراد مورد بررسی قرار دادند، طی تحقیق صورت پذیرفته، پژوهشگران بدنبال یافتن پاسخ این پرسش بودند که ترکیب کدامیک از عوامل مرتبط با سبک زندگی افراد می تواند باعث افزایش خطر بروز مرگ زودرس در افراد گردد.

محققان متوجه شدند که کشیدن سیگار و نوشیدن افراطی الکل و خواب کمتر از 7 ساعت در شب، 4 برابر احتمال برو مرگ زودرس را افزایش می دهد. همچنین نداشتن تحرک جسمانی همراه با خوابیدن بیش از اندازه نیز باعث 2 برابر شدن احتمال بروز مرگ زودرس می گردد.

پژوهشگران همچنین دریافتند که کشیدن سیگار و مصرف بیش از اندازه ی مشروبات الکلی نیز می تواند باعث 2 برابر شدن احتمال بروز مرگ زودرس در افراد گردند.

از دیگر نتایج بدست آمده از این مطالعه آن بوده است که نداشتن تحرک جسمانی همراه با نشستن های بیش از حد نیز می تواند باعث 2 برابر شدن احتمال بروز مرگ زودرس در  افراد گردد.

 در حال حاضر در سراسر دنیا بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت، سرطان و عارضه های قلبی بیشتر از بیماریهای واگیر سبب بروز مرگ و میر می شوند. تحقیقات نشان داده اند که ارتکاب رفتارهای پر خطر می توانند بزرگترین تهدید برای سلامت انسانها تلقی شوند.

منبع: medicalnewstoday

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید