درمانهای خانگی آبله مرغان

دکتر حمیدرضا بادلی

view

آیا آبله مرغان مسری است؟

 

این بیماری جزو بیماریهای واگیردار است که اغلب کودکان دچار آن می شوند، البته در برخی موارد ابتلای بزرگسالان به آن نیز مشاهده می شود.

 

علایم آبله مرغان چیست؟

 

راش های پوستی اغلب دو روز پس از ابتلای فرد به آبله مرغان بر روی پوست پدیدار می گردند. این راش ها سپس بصورت تاول در می آیند.

 

فصل ابتلا به آبله مرغان

 

در فصل های زمستان و بهار احتمال بروز این بیماری در افراد بیشتر است.

 

دلایل بروز آبله مرغان

 

  •  مواجهه با ویروس واریسلاروستر
  • ضعف سیستم ایمنی
  •  تماس با تاولهای سرباز آبله مرغان

 

 درمانهای خانگی آبله مرغان کدامند؟

 

  • نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین را در یک لیوان آب ترکیب نمایید و سپس سطح پوست فرد را به این ماده بوسیله ی یک اسفنج آغشته نمایید. وقتی جوش شیرین بر روی پوست فرد خشک می شود، از میزان خارش و التهابات پوستی فرد می کاهد.
  • عسل طبیعی را بر روی زخم های ناشی از آبله مرغان بمالید. اینکار در از بین بردن لک ناشی از زخم ها کمک می نماید.
  • بکارگیری روغن ویتامین E نیز اثر شفابخشی دارد. مالیدن روغن ویتامین ای بر روی پوست نیز به از بین رفتن لک ناشی از زخم آبله مرغان کمک می نماید.
  • یاس هندی خواص ضد ویروسی دارد و در درمان آبله مرغان موثر است. مصرف یاس هندی در فرد مبتلا به آبله مرغان باعث التیام حس خارش و خشک شدن تاولهای پوستی می گردد.

یک مشت برگ یاس هندی را بکوبید و آنرا بر روی نواحی ملتهب و دارای تاول پوست بمالید. همچنین می توانید برگهای یاس هندی را در یک وان آب گرم ریخته و چند دقیقه آنرا به همان حالت قرار دهید و سپس در وان بنشیند.

 

 درمانهای خانگی آبله مرغان

 

  • مصرف سوپ هویج و گشنیز نیز در التیام درونی بدن حین عفونت بسیار موثر است. هویج ها را خرد نموده و برگهای گشنیز را هم خرد کرده و در نصف فنجان آب چند دقیقه بجوشانید. سپس آب آنرا از صافی رد نموده و سعی کنید حدود یک ماه هر روز مقداری از آنرا بصورت ولرم مصرف نمایید. مصرف آن در تسریع روند بهبودی بسیار موثر است.

بخاطر داشته باشیدروش های یاد شده هرگز جایگزین نظارت و راهنمایی پزشک تان در سیر اصلی بیماری نخواهد گرفت. بدلیل عوارض دیگر آبله مرغان ویزیت متخصص کودکان برای فرزند عزیزتان لازم است.

 

 بیشتر بخوانید 

 

 

 

دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۱ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

متخصصین

حمیدرضا بادلی

حمیدرضا بادلی

فوق تخصص کلیه کودکان

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید