خوردن صبحانه نقش مهمی در متابولیسم بدن دارد. در تحقیقاتی که بر روی تاثیر خوردن صبحانه بر پاسخ متابولیک بدن صورت گرفته اند نتایج نشان داده اند توانایی بدن افرادی که به نخوردن صبحانه عادت دارند در هنگام متابولیسم میزان زیاد پروتیین کاهش می یابد.
افرادیکه عادت ندارند تا صبحانه بخورند در صورتیکه شروع به خوردن صبحانه می نمایند باید کم کم پروتیین های بیشتری را به وعده ی صبحانه خود بیافزایند. پژوهشها نشان می دهد که زنان جوان باید حدود 350 کالری از وعده ی صبحانه ی خود دریافت نمایند.
صبحانه ی زنان جوان باید حاوی سی گرم پروتیین باشد. بهتر است این میزان از پروتیین از طریق مصرف مواد غذایی همچون تخم مرغ و یا گوشت کم چرب دریافت گردد.
در افرادیکه عادت به خوردن صبحانه ندارند، مصرف یک صبحانه حاوی مقادیر زیاد پروتیین می تواند کنترل سطح قند خون این افراد را در طول روز دچار مشکل نماید.
اما در افرادیکه عادت به خوردن صبحانه دارند، کنترل قند خون در طول روز پس از مصرف یک صبحانه ی حاوی مقادیر زیاد پروتیین بهبود می یابد.
دکتر هِدِر لیدی استاد دانشگاه میسوری بر این باور است که افزایش سطح قند خون پس از مصرف غذا نقش مهمی در افزایش احتمال ابتلا به دیابت نوع دو دارد.
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها