علل بروز دردهای سیاتیک

view
  از جمله دلایل بروز تنگی کانال نخاعی، آسیب به مهره های ستون فقرات، بیرون زدگی دیسک و آرتروز مهره های کمر می باشد. تنگی کانال نخاعی می تواند باعث ایجاد فشار بر روی عصب سیاتیک گردد و در نتیجه دردهای سیاتیک در فرد ایجاد می شوند.
 

تاثیر سندروم پریفورمیس در بروز درد سیاتیک:

 

از دیگر دلایل بروز دردهای سیاتیک ابتلا به سندروم پریفورمیس است. ماهیچه ی پریفورمیس در پشت باسن است و فشار واردن کردن این ماهیچه به عصب سیاتیک می تواند باعث بروز دردهای سیاتیک گردد.
 

تاثیر شکستگی مهره ها در بروز دردهای سیاتیک:

 

درد سیاتیک گاهی بدلیل آسیب به مهره ها و شکستگی مهره ها اتفاق می افتد که پس از تشخیص باید مداوا گردد.
 

چگونگی تشخیص دردهای سیاتیک:

 

به منظور تشخیص دردهای سیاتیک حتماً فرد را به پزشک متخصص ارجاع دهید. در بیشتر موارد پزشک با شنیدن شرح حال بیمار و تشخیص محل درد و عوامل تاثیر گذار در بروز درد و معاینه ی فرد و انجام مانورهای لازم می تواند بیماری را در فرد تشخیص دهد.
 

عوارض ناشی از دردهای سیاتیک:

 

دردهای سیاتیک در برخی موارد می توانند همراه با بی اختیاری ادرار و مدفوع باشند. در صورتیکه بدلیل دردهای سیاتیک دچار بی اختیاری شدید حتماً به اورژانش مراجعه کنید.
 

چگونگی پیشگیری از بروز دردهای سیاتیک:

 

پیشگیری از بروز دردهای سیاتیک مهمترین راه جلوگیری از نیاز به عمل جراحی برای کاهش درد است. بهتر است از بلند کردن اجسام سنگین خودداری نمایید. در صورتیکه لازم بود جسم سنگینی را بلند کنید حتماً برای برداشتن آن زانوهایتان را خم کنید. انجام فعالیتهای جسمانی منظم و مناسب نیز می تواند از بروز دردهای سیاتیک جلوگیری نماید.

 

 


دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید