عوارض مصرف شکر را بهتر بشناسیم

view

بر اساس نتایج ارایه شده از تحقیقات صورت پذیرفته در انجمن قلب امریکا، کودکان چاق اغلب نشانه هایی از بروز عارضه های قلبی را نشان می دهند  و در واقع مصرف بیش از اندازه ی شکر از بدو تولد می تواند یکی از دلایل اصلی چاقی باشد. کاهش مصرف شکر آسانترین و سریع ترین راه ارتقای سلامت افراد می تواند باشد

مطالعات انجام شده توسط دکتر روبرت لاستیگ که پزشک فوق تخصص غدد است نشان داده که شکر افزوده می تواند کشنده باشد. مخصوصاً اگر مقادیر آن بسیار زیاد باشد. کاهش میزان شکر مصرفی بطور متوسط از 27 درصد از کالریهای دریافتی روزانه به میزان 10 درصد از کالریهای دریافتی روزانه می تواند تاثیر بسزایی در ارتقای سلامت افراد جامعه داشته باشد.

 انجمن غذا و داروی امریکا پیشنهاد داده است که شکر افزوده در غذاهای فراوری شده باید تنها حدود 10 درصد از کل انرژی دریافتی فرد در روز که حدود 2000 کالری است باشد. ب

سیاری از افراد از میزان شکر مصرفی روزانه خود با خبر نیستند. شکر افزوده اغلب تحت نامهای دکستروز، مالتوز، گالاکتوز و مالتودکسترین وجود دارد و معمولاً شکر افزوده در 74 درصد از غذاهای فراوری شده تحت 60 نام مختلف مخفی شده است و اکثر افراد جامعه از میزان تاثیر نامطلوب مصرف این شکرهای افزوده بر روی سلامت خود آگاهی ندارند. ارتباط بین مصرف شکر و بروز بیماریهای مزمن، توجه بسیاری از محققان را به خود جلب نموده است.

در حقیقت کارخانجات تولید کننده ی غذاهای فراوری شده ی حاوی شکرهای افزوده و همچنین نوشیدنی های حاوی شکرهای افزوده به شدت در تلاش هستند تا خطرات ناشی از مصرف اینگونه شکرهای را از مشتریان خود پنهان نمایند.

اگر شما به مانند اکثر افراد نمی دانید که در طول روز به چه میزان شکر مصرف می نمایید حق دارید زیرا در بسیاری از غذاهای فراوری شده ای که مصرف می نمایید و حتی هیچوقت مشکوک به حاوی شکر بودنشان نشده اید می توانند حاوی مقادیر زیادی شکر باشند.

 برای مثال نودل تایلندی حاوی 5/9 قاشق چایخوری شکر است و یا یک قوطی لوبیای پخته شده حاوی 6 قاشق چایخوری شکر می باشد. مصرف این غذاهای حاوی شکر افزوده بدون آنکه شما متوجه شوید باعث افزایش وزن در شما می شود.

راه حل برای ارتقای سلامت افراد جامعه و مقابله با افزایش وزن افراد می تواند کاهش مصرف غذاهای فراوری شده باشد و به جای آن افراد سعی نمایند تا از غذاهای تازه مصرف نمایند.

 برای حفظ سلامت افراد جامعه، پزشکان توصیه می نمایند که سعی کنید 90 درصد کالریهای دریافتی خود را از غذاهای تازه و فاقد شکر افزوده دریافت نمایید و تنها ده درصد باقیمانده را اختصاص به غذاهای فراوری شده دهید.

منبع: mercola.com

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید