طبق آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها نرخ چاقی در کودکان در طی سی سال گذشته دو برابر افزایش داشته است. این میزان همچنین در نوجوانان سه برابر شده است.
فزایش نرخ چاقی در این گروههای سنی همراه با نگرانیهای بسیاری برای والدین است. بروز اضافه وزن و چاقی در این گروههای سنی می تواند همراه با افزایش احتمال بروز بیماریهای مختلف در بزرگسالی این افراد باشد. بروز عارضه هایی بدلیل ذخیره ی چربی در کبد و اختلال در عملکرد کبد از جمله تاثیرات بروز چاقی در کودکان و نوجوانان می باشد. محققان مرکز تحقیقاتی پیتزبورگ دریافتند که افزایش فعالیتهای جسمانی در پسران مبتلا به چاقی می تواند باعث بهبود بیومارکرهایی همچون کبد چرب، چربی شکمی و ... باشد.
دکتر لی و همکاران به منظور بررسی تاثیرات انجام فعالیتهای فیزیکی بر سلامت دختران نوجوانی که مبتلا به چاقی بودند به مقایسه ی تاثیر سلامتی انجام دو نوع ورزش مختلف پرداختند. این محققان به مقایسه ی اثربخشی انجام دو نوع ورزش ایروبیک و ورزشهای استقامتی در دختران نوجوان چاق پرداختند.
این دختران تحت 3 ماه بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که انجام هم ورزشهای استقامتی و هم ایروبیک دارای تاثیرات بسزایی در ارتقاء سلامت این دختران دارد اما انجام ایروبیک می تواند باعث روند کاهش بیشتر چربی شکمی در این دختران گردد و همچنین می تواند باعث کاهش مقاومت به انسولین در این دختران گردد.
در واقع نتایج نشان داده اند که انجام ورزش ایروبیک نسبت به انجام ورزشهای استقامتی در دختران نوجوان مبتلا به چاقی می تواند اثرگذار باشد و خطرات سلامتی مربوط به چاقی در این افراد کاهش دهد.
بیشتر بخوانید:
علل مهم چاقی و درمان طبی و جراحی آن
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها