نقش داروهای ضد اسهال در درمان اسهال مسافرتی

دکتر حمیدرضا بادلی

view

درمان اسهال مسافرتی با داروهای ضد اسهال

 

اسامی دیگر: داروهای ضد اسهال یا ضد حرکات روده ، آنتی موتیلیتی یا Antimotility

داروهای ضد اسهال مانند لوپرامید Loperamide و داروهای محتوی دیفنوکسیلات Diphenoxilate با اسم تجاری لوموتیل، می‌توانند با کاهش اسپاسم های عضلات صاف روده ای باعث کاهش حرکات روده و دفعات اسهال و دادن زمان بیشتر به روده ها جهت جذب مواد غذایی عمل کنند.

داروهای ضد اسهال را نباید برای شیرخواران و یا افرادی که تب و اسهال خونی دارند استفاده نمود. چون با کاهش حرکات روده و تاخیر در دفع محتویات روده باعث رشد بیشتر میکروب و تشدید علائم فرد بیمار می گردند.
به خاطر داشته باشید اگر بعد از ۴۸ ساعت از مصرف دارو هنوز درد شکم و یا علائم شدید اسهال را دارید حتما به یک پزشک مراجعه کنید.

داروی بیسموت ساب سالیسیلات:

دارو می‌تواند باعث کاهش دفعات اسهال و کوتاه شدن بیماری شما گردد. بخاطر داشته باشید این دارو مناسب کودکان، زنان حامله و یا افرادی که به آسپرین حساسیت دارند نیست.

نقش آنتی بیوتیک ها در درمان اسهال مسافرتی

اگر تعداد دفعات مدفوع شما بیش از ۴ بار در روز بود یا علائم شدید مانند تب یا وجود خون و چرک و موکوس در مدفوع داشتید حتما نیاز به ویزیت پزشک دارید و به احتمال قوی پزشکتان برایتان داروی آنتی بیوتیک شروع خواهد کرد ‌

شاید مناسب باشد قبل از مسافرت حتماً با پزشکتان مشورت کنید تا داروهای مورد نیاز برای اسهال را برایتان تجویز و قبل از عزیمت آن را مصرف نمایید.

 

داروی ضداسهال

 

منبع: CDC
دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۳ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

متخصصین

حمیدرضا بادلی

حمیدرضا بادلی

فوق تخصص کلیه کودکان

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید