آیا شما هم جزو کسانی هستید که مدام رژیم دارن؟

خانم تانیا غفاری

view

آیا شما هم جزو کسانی هستی که مدام رژیم دارن؟

آیا شما هم جزو کسانی هستی که مدام رژیم دارن؟

آیا شما هم از ترس چاق شدن غذا نمی خوری؟

از بیماری بی اشتهایی عصبی یا آنورکسیا نروزا چیزی شنیدی؟

اگر نه، خوندن مطلب زیر رو بهتون توصیه می کنیم.

بیماری بی اشتهایی عصبی یک اختلال غذا خوردن است افرادی که دچار بی اشتهایی عصبی هستند از ترس شدیدی برای افزایش وزن رنج می برند.

ابتلا به بیماری بی اشتهایی عصبی چه علائمی دارد؟

علائم بی اشتهایی عصبی شامل وزن بسیار کمتر از حد طبیعی ،فرم نامناسب بدن ،رنج بردن بیش از اندازه از لاغری و همچنین وسواس غذایی است.

بی اشتهایی عصبی یک اختلال غذا خوردن است که می تواند نتایج مرگباری برای فرد به همراه داشته باشد.

افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی مقدار کالری ناچیزی در طول روز دریافت می کنند که این امر می تواند باعث بروز احساس گرسنگی مفرط در آنها شود.

بی اشتهایی عصبی می تواند منجر به بروز سوءتغذیه در فرد نیز بشود.

میزان سوء‌تغذیه در این افراد به گونه ای است که آنها باید در بیمارستان بستری شوند اما خود این افراد معمولاً میزان بیماری خود را انکار می‌کنند. بیماری بی اشتهایی عصبی معمولاً در دوران بلوغ ظاهر می شود. بروز بی‌اشتهایی عصبی در بانوان بیشتر از آقایان است به طوری که از هر ده نفر مبتلا به بیماری بی اشتهایی عصبی،٩ نفر از آنها مرد هستند.

 این افراد اغلب بین سنین ۱۰ تا ۲۵ سال هستند در واقع فردی را می‌توان مبتلا به بی اشتهایی عصبی دانست که میزان مصرف مواد غذایی او بسیار بسیار کم است و به دلیل ترس شدید از افزایش وزن این حالت صورت می گیرد. دو نوع بیماری بی اشتهایی عصبی وجود دارد.

در نوع اول فرد بلافاصله پس از خوردن غذا سعی می‌کند غذا را بالا بیاورد؛ اما در نوع دیگر بی اشتهای عصبی ،فرد  تنها از طریق محدود کردن میزان کالری دریافتی خود دچار سوء تغذیه و یا تغییر شکل بدن می گردد.

چه چیزی باعث میشه که من دچار بی اشتهایی عصبی بشم؟

علت دقیق بروز بی‌اشتهایی عصبی ناشناخته است ؛تحقیقات نشان داده که اغلب این بیماری در خانواده هایی اتفاق می افتد که افرادی از این خانواده درگیر این بیماری بوده اند و معمولاً خواهر یا برادر یا والدین فرد قبلا خودشان دچار بیماری بوده‌اند. البته عواملی همچون عوامل محیطی ،روانشناختی و اجتماعی می‌توانند از جمله دلایل بروز بی اشتهایی عصبی باشند.

خانم تانیا غفاری

خانم تانیا غفاری۹ مطلب

مشاور تغذیه و رژیم درمانی
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی ارائه رژیم های چاقی و لاغری پکیج های لاغری یک ماه و سه ماه و ... تغذیه دوران کودکی، نوجوانی، بزرگسالی و سالمندی تغذیه دوران بارداری و شیردهی تغذیه ورزشکاران ارائه رژیم های درمانی بیماری های (دیابت، فشار خون، کبد چرب، بیماریهای قلبی عروقی، کلیوی، نقرس و ...) عضو انجمن متخصصان غذا و تغذیه ایرانی در کانادا عضو گروه رژیم شناسان انجمن تغذیه ایران
ساعت کار مطب: شنبه تا چهارشنبه 4 الی 8 عصر

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید