بایدها و نبایدهای خواب کودک

دکتر حمیدرضا بادلی

view

 کودک من چه زمانی  خوابش می اید؟


مالیدن چشم ها، گریه کردن، و  بی قراری از جمله نشانه ها و علایم  خواب آلودگی کودک می باشد .هرچه کودک شما بیشتر خسته باشد سخت تر به خواب می رود. حتی  در مورد کودکان بزرگتر زمانی که کودک خسته تر است احتمال بیش فعالی وجود دارد.
 

کودک را بیدار نکنید:

اگر کودک تان در صندلی ماشین به خواب رفت او را در همان وضعیت قرار دهید تا چرت  کوتاهی بزند.  بیدار کردن کودک در چنین وضعیتی برای تغییر محل خواب او اقدام  اشتباهی است. سعی کنید  شرایط مناسبی را در همان حالت برایش فراهم نمایید و از قفل بودن صندلی و محکم بودن آن اطمینان حاصل نمایید.

بدانید که نوزادان زیاد می خوابند:

نوزاد در بدو تولد خود ممکن است حدود ۱۶ ساعت در روز بخوابد و تنها برای غذا خوردن و تعویض پوشک بیدار شود. با بزرگتر شدن نوزاد نیاز به خواب کمتر می شود و در نتیجه میزان ساعات خواب کودک با افزایش سن کاهش می یابد. در شش ماهگی برخی از نوزادان تمام شب را می خوابند و به علاوه ۲ تا ۳ ساعت نیز ممکن است  در طول روز چرت بزنند.اگر نوزاد  شما اینگونه نیست نگران نباشید زیرا نوزادان با هم تفاوت دارند و ساعات خواب هر یک ممکن است با دیگری فرق کند.

بین  تغذیه کودک با شیر و خوابیدن فاصله ایجاد کنید:

عکس نوزادان بلافاصله پس از خوردن شیر خوابشان می برد. و درواقع خوابیدن بلافاصله پس از خوردن شیر برای شان عادت می شود.  در نتیجه تنها راهی که ممکن است کودک بتواند به خواب رود  خوردن شیر است، و زمانی که کودک از شیر گرفته میشود راهی برای خوابیدن بلد نیست.
در نتیجه سعی کنید از خواباندن  کودک پس از خوردن شیر اجتناب نمایید و بین شیر خوردن کودک و خوابیدن وی فاصله ایجاد کنید تا از شکل گیری این عادت در کودکتان جلوگیری نمایید.

زمان مشخصی برای خوابیدن کودک در نظر بگیرید:

هر روز کودکتان را راس زمان مشخصی بخوابابانید. حتما بین خواب بعد از ظهر خواب شبانه ی کودک  فاصله قایل شوید. اگر می خواهید کودکتان بعد از ظهرها بخوابند سعی کنید اوایل بعد از ظهراو را بخوابانید
منبع: Www.webmed.com
دکتر حمیدرضا بادلی

دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۱ مطلب

فوق تخصص کلیه کودکان
بیماری های کلیه مجاری ادرار فشارخون همودیالیز،دیالیزصفاقی اختلالات ادرارکردن(بی اختیاری ادراروشب ادراری) کودکان ونوجوانان
دارای بورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی ایران و بورد فوق تخصصی ازدانشگاه علوم پزشکی شیراز

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید