نقش تغذیه در کاهش اضطراب

view
 حدود 40 میلیون بزرگسالان-18 درصد از جمعیت- درگیر اضطراب هستند.

اغلب اضطراب و افسردگی توامان اتفاق می افتند، در واقع نیمی از افرادیکه دچار افسردگی هستند، اضطراب را هم تجربه نموده اند درمانها و داروهای خاصی برای اضطراب وجود دارند.

 اما حدود یک سوم افراد دچار اضطراب تحت درمان نیستند. در این میان نقش تغذیه در کنترل اضطراب اغلب نادیده گرفته می شود. داشتن یک زنجیره غذایی متعادل، نوشیدن مقادیر کافی آب برای جلوگیری از بروز کم آبی بدن و محدود کردن و یا اجتناب کردن از مصرف الکل و کافیین از جمله راهکارهای درمانی اضطراب هستند.

مصرف کربوهیدراتهای پیچیده که به کندی می سوزند می توانند به حفظ سطح قند خون کمک نمایند و در نتیجه باعث ایجاد احساس در آرامش در افراد مضطرب می گردند.

 مصرف مواد غذایی همچون غلات، سبزیجات و میوه ها به مراتب سلامت تر از مصرف کربوهیدراتهای ساده موجود در مواد غذایی فراوری شده می باشند.

زمان خوردن غذا نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است.

 سعی کنید وعده های غذایی خود را خذف نکنید.

 مواد غذایی که به کاهش اضطراب در افراد کمک می نماید شامل:

آزمایشها در موشها نشان داده است که رژیم غذایی که در آنها منیزیم کافی وجود ندارد می تواند به افزایش عارضه های اضطرابی کمک نماید. مصرف اسفناج، مغزها و غلات کامل به تامین میزان منیزیم بدن کمک می نماید. مصرف مواد غذایی حاوی روی مانند میگو، گوشت و زرده ی تخم مرغ به کاهش اضطراب در افراد کمک می نمایند.

مصرف ماهی های چرب که حاوی اسید چرب امگا تری هستند نیز به کاهش اضطراب کمک می نماید.

مارچوبه هم از جمله مواد غذایی است که مصرف آن باعث کاهش اضطراب در افراد می شود.

 

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

ورود به سایت

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

نام کاربری ندارید! ثبت نام کنید