اگر چین عمیق پیشانی دارید به فکر قلب تان هم باشید
دکتر حمیدرضا بادلی
چین و چروک ناحیه پیشانی می تواند علائم ابتدایی بیماری قلبی عروقی باشد
در مطالعه ای جدید دیده شده است که چین و چروک عمیق ناحیه پیشانی می تواند یک روش سریع و آسان تشخیص، خطر ابتلا به تصلب شرائین یا آترو اسکلروزیس که عاملی در ایجاد حملات قلبی عروقی و سکته مغزی است باشد.
در بیماری تصلب شرایین پلاک یا رسوباتی در داخل عروق قرار می گیرند که باعث سفت و سخت شدن دیواره عروق و باریکی مسیرخون می شوند. کمتر شدن دسترسی خون مناسب به اعضاء بدن باعث ایجاد بیماری در آنها می گردد.
اگر این رسوبات یا پلاک ها در داخل عروق تغذیه کننده که به آن عروق کرونری قلب می گویند باشد باعث بیماری کرونری قلب می شود که در صورت تشدید باعث حمله قلبی یا سکته می شوند.
از علل مهم ایجاد کننده بیماری آترواسکلروزیس بیماری پُرفشاری خون، کلسترول بالای خون، مقاومت به انسولین، کاهش فعالیت بدنی، سن و سابقه بیماری قلبی عروقی در خانواده است.
در این مطالعه جدید که توسط گروهی از محققین فرانسوی انجام شده، عامل خطر جدیدی به این لیست افزوده است که تشخیص آن بسیار آسانتر از فشارخون بالا و مقاومت به انسولین است. چین های عمیق پیشانی می تواند نشانه ای از آترواسکلروزیس باشند.
این مطالعه در کنگره اخیر قلب اروپا در مونیخ آلمان ارائه شده است. محقق اصلی این مطالعه معتقد است ما با دیدن این چین های عمیق که تشخیص آن بسیار ساده است می توانیم به بیماران بگوییم که شما در معرض این بیماری هستید و باید عوامل خطرتان را کاهش و تعدیل نمایید.
البته این اولین باری نیست که نمای ظاهری فرد برای تشخیص این بیماری مورد توجه قرار گرفته است در گذشته هم خاکستری شدن زود هنگام موی سر و الگوی تاسی سر، نشانگرهایی برای این بیماری بودند.
آیا میدانید در 10 سال آینده، احتمال بیماری قلبی عروقی مانند سکته قلبی و مغزی در شما چند درصد است؟ از این محاسبه گر استفاده نمایید(کلیک نمایید). حتما پس از محاسبه، راهنمای آن را هم مطالعه نمایید.
اگر فشارخون دارید و نمی دانید این اعداد چه مفهوم و کاربردی دارند کلیک نمایید
بیشتر بخوانید:
دکتر حمیدرضا بادلی۶۳۲ مطلب
مطالب مرتبط
مطالب پيشنهادي
دکتر همه
- فیلم آموزشی چگونه دستگاه فشار خون مناسب خریداری کنیم؟
- سطح قند خون تان را اندازه گیری نمایید
- فیلم آموزشی واریس و رگهای واریسی
- انواع دماسنج یا ترمومتر پزشکی و طرز کار با آنها
- کدام لیزر IPL، دایود یا الکساندایت مناسب است
- تفاوت ونیرها و لمینیت های کامپوزیتی دندان
- رابطه جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان
- ۸ دلیل لکه بینی در فاصله دو پریود زنان
دیدگاه ها